LaCuty 3232 Właściciel Report post Posted November 22 Witajcie Majnkraftowicze! Jak wiecie serwer wystartował równo tydzień temu. Tak jak wcześniej było ogłaszane, po tygodniu startuje NETHER! Dziś wypada ten wielki dzień. Zapraszam wszystkich graczy o 21:00 na wielkie otwarcie Netheru! DO ZOBACZENIA NA SERWERZE! 1 1 1 Werka, szpadel and NiuQ reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
szpadel 3 Report post Posted November 22 fajnie i fajnie by tez bylo jakbyscie przyjeli moje podanie prosze was @ Rindouwpierw trzeba chyba miec podanie rozpatrzone a ja poki co czekam By LaCuty, November 22 Zgłoś się ts Share this post Link to post Share on other sites
Pretol 583 J.Moderator Report post Posted November 22 Wszystko spoko, ale git byłoby jakbym na White liście był 1 szpadel reacted to this By LaCuty, November 22 Zgłoś się ts Share this post Link to post Share on other sites
Adik 571 Report post Posted November 22 @ LaCuty Extra pomysł ale dodaj mnie na white listę XD By LaCuty, November 22 Zgłoś się ts Share this post Link to post Share on other sites
FBI 22 Report post Posted November 22 Fajnie, fajnie, ale łączę się w bólu z osobami u góry i czekam na dodanie do white listy XD By LaCuty, November 22 juz jestes Share this post Link to post Share on other sites
Rindou 615 Moderator Report post Posted November 22 Powiem tak @ Pretol @ szpadel @ Adik @ FBI w celu dodania na whiteliste idziecie na tsa podajecie nick i cierpliwie wykonujecie instrukcje lacutego jest jedyny który może was dodać, a jeśli wam zależy to przyjdziecie na tsa. 2 Adik and LaCuty reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Murphy 1286 Report post Posted November 22 Dajcie kordy twierdzy pls Dobra już mam sprzedam kordy za 10 diaxów 1 1 NiuQ and LaCuty reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
PEPUS 185 Report post Posted Tuesday at 05:46 AM Czekam na dodanie do white listy :D Share this post Link to post Share on other sites