mpN` 590 Report post Posted November 28 ✘ Aktualny mod: Cod Mod 401lvl ✘ Ilość slotów: Obecnie 10 ( w tym tygodniu zwiększę do ok 32 jak dokończę serwer ) ✘ Link do GT: https://www.gametracker.com/server_info/145.239.237.121:27290/ ✘ Lokalizacja serwera: Warszawa ✘ Hosting: 1shot1kill.pl ✘ Kontakt do Właściciela: PW na forum oraz steam: https://steamcommunity.com/id/mpnooooooooo/ ✘ Czy zapoznałeś się i akceptujesz regulamin forum? (KLIK): Tak ✘ Akceptujesz wymagania? (KLIK): Tak ✘ Coś od siebie: Mam na imię Adrian 19lat, mieszkam w woj. świętokrzyskim, interesuję się nową technologią, samochodami, trochę programowaniem. Chciałbym dołączyć svr do sieci i go rozkręcić, wiadomo do svr zawsze potrzebne jest forum, cod mod 1.6 to najbardziej popularny mod w cs 1.6 dlatego będą dużo osób na nim grało, szczególnie że mam unikaty na svr. (Zapraszam na svr, jeśli macie jakieś propozycję lub znajdziecie błędy to chętnie wam wynagrodzę) Serwer jest w trakcie robienia, po niedzieli pewnie będzie skończony, zostały mi tylko kosmetyczne rzeczy (reklama, parę pluginów, zwiększenie slotów). Pozdrawiam Serdecznie, 6 4 1 3 Kornie, NiuQ, Werka and 11 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Janin 35 Report post Posted November 28 Jestem na duże Tak Uwielbiam cod-mod'a (bardzo chętnie pomogę w przygotowaniach jakby co :P) sloty zostaną zwiększone wiec dużo osób może wbić jednocześnie. Do tego jakaś odmiana serwerów. Uwielbiam "klasy oraz wbijanie poziomu" i jestem bardzo dobrej myśli że serwer wypali. Share this post Link to post Share on other sites
GeForce 1892 Właściciel Report post Posted November 30 Zgłoś się do mod+ celem przygotowania działów serwera regulaminu i rangi. 1 NiuQ reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
GeForce 1892 Właściciel Report post Posted November 30 Wiadomość wygenerowana Automatycznie: Temat został zamknięty przez Moderatora lub Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Pozdrawiamy, Administracja CS-4Frags.pl Share this post Link to post Share on other sites