sth 5 Napisano 23 Lutego Witamy na forum CS-4Frags.pl. Wypełnij poniższy wzór abyśmy Cię trochę poznali: Imię: Oskar Skąd jesteś? Mieszkam między Poznaniem a Zieloną Górą Nick z gry: sth Ile masz lat: 18 Powiedz coś o sobie: No co mam powiedzieć, jestem królem deagl'a. Grywam sobie na only mirage #1. Tak to w prywatnym życiu uczę się informatyki i tyle no Jak znalazłeś się u nas na sieci/serwerach: Sieć długo stoi - jest stabilna, a często patrzę na różne serwery sieci i ten jakoś bardziej mi przypadł do gustu, dlatego tutaj jestem. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LU3XI 242 Napisano 23 Lutego sieeema 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B O S S M A N 326 Napisano 23 Lutego Elo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShadowAngel Deathrun 101 Napisano 23 Lutego Yoł 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KACPERR 101 Napisano 23 Lutego Siemanooo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silent AWP+NS+BH 396 Napisano 23 Lutego siea 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szati 297 Napisano 23 Lutego siemka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luuksoon 994 Napisano 23 Lutego siemano 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stis 698 Napisano 23 Lutego schowaj sie poki mozesz jutro koniec swiata nie witaj sie tylko uciekaj predko badz soba lecz tym razem nie szykuj bunkier i uciekaj z tej wioski! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walduś 280 Napisano 23 Lutego Siemma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
heksa Deathrun 311 Napisano 23 Lutego yo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D3str0Y 485 Napisano 23 Lutego Sieeemanko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F4mouS 1 225 Junior Admin Napisano 23 Lutego Siema. Nie wiem dlaczego ale mam wrażenie, że skądś cie już kojarze i bynajmniej nie jest to żaden z serwerów 4fragsa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lutownica 112 Napisano 23 Lutego CZE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DayZoon 189 Napisano 23 Lutego Witam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PePe 1 188 Napisano 23 Lutego siea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stimpli 311 VIP Napisano 23 Lutego Uszanowanko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobiksss 428 Napisano 24 Lutego siemano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cudo2000 897 Moderator Napisano 24 Lutego Siema Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bagno Only Mirage 676 Napisano 24 Lutego shimano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LegendaryKampa 461 Milioner Napisano 24 Lutego Siemanko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chmieluu Only AWP 62 Napisano 25 Lutego siemosn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach