bobik 3 392 Napisano 14 Stycznia Pytanie na dziś brzmi: Jaki skin był/jest twoim najdroższym skinem w CS:GO? 4 1 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adik 2 006 G.Moderator Napisano 14 Stycznia butterfly jakiś 2 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chmieluu 1 279 Napisano 14 Stycznia M9 4 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PePe 3 197 Napisano 14 Stycznia Bagnet (★ StatTrak™) | Warstwa rdzy 4 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Surax 481 Napisano 14 Stycznia awp robaczy bóg 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wekyob 2 017 UB Team Napisano 14 Stycznia butterfly case hardened, ale w 2k16 jak takie cuda 300 zlotych byly warte 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frozen 1 360 Napisano 14 Stycznia nóż survivalowy 2 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klemi1 706 Napisano 14 Stycznia naklejka zlota navi 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakis Gandalfo Only Mirage#2 109 Napisano 14 Stycznia Jestem biedakiem i nie mam skinów 😌 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
heksa Deathrun 639 Napisano 14 Stycznia Faljcion noc w startraku 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AIR 492 Napisano 14 Stycznia Chyba: AWP | Naruszenie kwarantanny - po ciężkich walkach 2515,35 pуб. 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shisuu 1 942 Napisano 14 Stycznia nie wiem 3 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach