meerkat Only AWP 54 Napisano 2 Lutego Cytuj ✘ Nick z gry: meerkat ✘ Czego dotyczy?: zaangażowanie społeczność bardziej w rozwój serwera oraz propozycje rozwoju. ✘ Materiał: Mam kilka propozycji odnośnie serwera awp: usunięcie map, które są grane bardzo rzadko lub w ogóle. (lub pominięcie tego punktu i dodanie pkt. 4). zmniejszenie blokady nominacji map o 1 lub 2. usunięcie dodatkowej prędkości dla premium lub możliwość wyłączenie poprzez menu w grze. Wprowadzenie głosowania podobnego do mvp, lecz w tematyce map typu: którą mape usunąć lub dodać. wszystkie mapy będą oceniane przez administracje lub graczy poprzez dodanie odpowiednich reakcji, ewentualnie poprzez odpowiedzi za i przeciw. (Moim zdaniem jest to dobry pomysł, ponieważ będzie lepsza rotacja map oraz zaangażuję to społeczność awp bardziej). Dodanie komendy pozwalającej na runde only deagle z możliwością zabicia tylko w głowę oraz obrażenia z noża podczas rundy będą usunięte lub jeszcze bardziej zmniejszone, aby uniknąć biegania z nożem zamiast deagle. Oczywiście będzie ona poprzedzona głosowaniem. (usunie to może drobną monotonność rozgrywki. Wiem, że jest runda only noscope, aczkolwiek jest to ta sama broń i te rundy nie różnią się zbytnio. Myślę, że dodanie możliwości zagranie czasami rundy na bronie inne niż awp może być ciekawe). Odnośnie punktu 5. Dodanie komendy, która pozwoli graczom zrobienia głosowania na rundę noscope lub (jeżeli będzie dodane) deagle. Komendę tą można będzie używać co jakiś czas, np. co 3-5 rund lub 3-4min. (Jeszcze bardziej usunie to monotonność, a dodatkowo nie trzeba będzie administratora na takie głosowania i uniknie to proszenia o takowe głosowania). 6. Jeżeli jest taka możliwość, zablokowanie resetowania czasu z menu !Ivl. (Na gametrackerze jak zauważyłem ja oraz inni czasami nie nalicza godzin. Nadal będzie można sprawdzać aktywność administracji przy pomocy gametracker'a, lecz będzie opcja zgłoszenia brakujących godzin, którą będzie można potwierdzić w menu !lvl). 7. Dodanie komunikatu wchodzenia premium przy wyjściu z sm_stealth. 8. Można dodać automatyczne oznaczenie gracza. który: kampi lub idzie przez całą mape na shiftcie. (W wypadku kiedy nie ma administracji na serwerze pomoże to w uniknięciu kampienia oraz przedłużania rozgrywki). Automatyczne wyrzucenie gracza, który jest afk. (Można ustawić, aby wyrzucało gracza, który stoi w miejscu przez 2 lub 3 rundy. To także pomoże w wypadku, gdy nie będzie administracji oraz usunie nabijanie punktów na graczach, którzy są afk i naprawi balans, który jest zaburzany właśnie przez takiego gracza). Co do niektórych propozycji wiem już od niektórych, że nie są łatwe do zrobienia, lecz pomoże to rozwojowi serwera. Oczywiście nie jest źle (wręcz przeciwnie), ale zawsze może być lepiej, a rozwój jest ważny. Z tematem głosowania na mapy mogą pomóc chętni admini i nie będzie musiało to spoczywać na osobach, które ogarniają dużo tematów. 2 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HIRO 362 Napisano 10 Marca Cytuj Hej hej Malo gram na AWP, ale się wypowiem 1 . Jest sporo map mało granych, ale prawda jest taka ze ludzie grają głownie kilka map przez co reszta dla nich jest nudna 2. Tutaj akurat muszę się zgodzić. 3. Nope, premium to premium wtedy nikt by tego nie kupował a serwer może na siebie nie zarabiać. 4. To akurat może się przydać, ale zależy od Madraxu czy da rade to wprowadzic. 5. Czasami inna bron niz awp jest spoko szczegolnie ze byloby to tylko w glowe jak najabardziej za. 6. To akurat nada się jak najbardziej. 7. To też na ++ 8. Fakt sporo osob stoi na respie xxx czasu i rundy zamiast trwac np minute to trwaja dwie xd Wiekszosc jest na ++ wiec zmiany sie przydadza, dziena Pzdr @ CID KAGENOU 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach