Awpe 1 078 Napisano 1 Kwietnia Pytanie na dziś brzmi: Ile czasu dziennie spędzasz przed ekranem? 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bossman1997 794 Napisano 1 Kwietnia To zależy 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HuRiN 658 Napisano 1 Kwietnia Przed pc z 2-5h taka rozbieżność a przed telefonem ciężko określić 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
 PePe 4 700 Napisano 1 Kwietnia Nie wiem 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VDS 1 123 Napisano 1 Kwietnia Przy pc około 5h a telefon to z 2/3h 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meerkat Only AWP 61 Napisano 1 Kwietnia w tygodniu to większość czasu przed pc siedzę, głównie przez zadania z programowania, nie gram za dużo. A przed telefonem to gdzieś około 2-4h 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
svdmurphy 2 560 Napisano 1 Kwietnia 25h 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
notrealmarshall 27 Napisano 1 Kwietnia za duzo 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stimpli 857 Napisano 1 Kwietnia tak Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TerroR 1 487 Napisano 1 Kwietnia Nie wiem, nie liczyłem 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach