Fliper 2 200 Napisano 18 Listopada Witamy na forum CS-4Frags.pl. Wypełnij poniższy wzór abyśmy Cię trochę poznali: Imię: Adam Skąd jesteś? Szczecin Nick z gry: Fliper Ile masz lat: 24 Powiedz coś o sobie: Siemanko, jestem Adam, mam 24 lata. Wielu z was pewnie mnie zna, bo byłem tu od otwarcia przez kilka lat na różnych rangach, ale odszedłem i teraz wracam. Jak znalazłeś się u nas na sieci/serwerach: Kilka lat temu, dostałem zaproszenie od LaCutego podobnie, jak kilka innych osób. 1 4 2 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sponsor 1 001 Napisano 18 Listopada Witam serdecznie my się chyba juz bardzo dobrze znamy hehe 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamileon 3 285 Napisano 18 Listopada no hej Adaś 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
 Madraxu 2 427 Napisano 18 Listopada Witam gracza 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MEISTER 1 114 Napisano 18 Listopada Witam z powrotem moje hobby 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adik 2 452 Napisano 18 Listopada Siemka, miło cię widzieć 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fifat 535 Napisano 18 Listopada Witam, starego grajka 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EnemyPublicNO1 2 844 Napisano 18 Listopada Siemano! 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vixa 938 Napisano 19 Listopada doczekaliśmy się 😎 siema 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Narfinka 518 Napisano 19 Listopada Hejka ^^ 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snuze 97 Napisano 19 Listopada Witamy 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łysol 224 Napisano 19 Listopada Hi 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
 PePe 4 949 Napisano 19 Listopada Siea 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NiuQ 5 283 Napisano 19 Listopada Ciebie się tu nie spodziewałem Adam. Kiedy gramy w Phasmo? Y nada más 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frozen 2 690 Napisano 19 Listopada siema 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VDS 1 143 Napisano 19 Listopada Nie wierzę w to co widzę XD Siehehema Adam! 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luuksoon 1 393 Napisano 19 Listopada siema 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VeBe 1 330 Napisano 19 Listopada SIEMANO ADAŚ!!! 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lepper 281 Napisano 19 Listopada hej 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pytl0sik 60 Napisano 19 Listopada Czesc fliperek 1 Trofea i Medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach